Hinnat

Tuntityö ja kiinteähintaiset palvelut

Työ Hinta Esimerkkejä
Tuntityö 60 €/h Silloin kun tehdään tuttua ammattityötä toimivilla välineillä... Eli hyvin harvoin. Yleensä teen työn vaatimat tunnit ja arvioin tehokkuuteni tuottavuuskertoimella, asiakkaan eduksi
FI-verkkotunnusvälityksen toimenpidemaksu 6,20 €/kerta FI-verkkotunnuksen voimassaoloajan pidentäminen, nimipalvelinmuutokset, osoitetietojen muutokset ym.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %

Ylläpito

Minun keinoillani syntyvien staattisten, PHP-avusteisten kotisivujen vuosittainen ylläpitokustannus (sisältää fi-verkkotunnuksen, webhotellin, sähköpostiosoitteita, viikottaisten varmuuskopioiden säilytyksen ja max 3 h sisältöpäivitystyötä) on luokkaa 70 - 300 €/vuosi.

FI-verkkotunnukset

9 €/vuosi (Viestintäviraston ALV 0 %-hinta). Uusimisesta ja muutoksista toimenpidemaksu 6,20 €/kerta sis ALV 24 %. Tunnuksen perustaminen omille webhotelli- tai projektiasiakkaille 6,20 €, muille 24,80 € sis ALV 24 %. Tarkemmin tuotesivulla.

Webhotelli räätälöity

Hinnat alkaen 41,87 €/vuosi sis. ALV 24 %. Hinta riippuu webhotellille annetusta kapasiteetista (liikennemäärä, levytila jne.) joka on tuotteessani kuukausitasolla joustava. Katso tarkemmin Palvelut/Webhotelli!

Projektit

Kotisivujen toteutusprojekteissa loppulaskumme asettunee haarukkaan 100 - 2000 €. Jos tarvitsemme mukaan graafisen suunnittelijan, projekti on hintaluokkaa 1800 - 5000 €. Suuremmat asiakkaat ja projektit jätän Wordpress:illä tekevien digitoimistojen huoleksi. Aikataulullisesti pyrin siihen että projektit kestävät muutamasta työpäivästä enintään noin kolmeen kuukauteen.

Yli 400 €:n projektit laskutan kahdessa erässä: 40 % projektin alkaessa ja loput kun projekti on valmistunut ja tuotantokäytössä.