Etusivu > Palvelut > Webhotelli Joustava

kuvituskuva: Webhotellin DirectAdmin-hallintanäkymä

HM-lab:in räätälöity webhotelli

Webhotelli, johon on sisäänrakennettuna palvelu!

Tarjoan kustannustehokasta ja puolestasi ammattimaisesti hallinnoitua webhotellitilaa arvostetulta kotimaiselta palvelutoimittajalta (Zoner), jonka palvelimet sijaitsevat Suomessa pääkaupunkiseudulla olevassa konesalissa.Lyhyesti: sinun ei tarvitse paneutua mihinkään alla olevasta, hoidan kaiken teknisen asian puolestasi kaikille samoilla perusteilla muodostettavaan edulliseen kokonaishintaan joka pohjautuu sivustosi käyttöön tulevaan kapasiteettiin!

Tavanomaiseen webhotelliasiakkuuteen verrattuna HM-lab:in webhotellin hintaan kuuluu aina sisäänrakennettuna:

Joustava, mitä se on?

Mahdolliset sesongit tai kampanjat huomioidaan niin, että reagoin viipymättä saamiini automaattisiin ilmoituksiin ja pyyntöihin ja lisään tai vähennän kotisivutilasi kapasiteettia tarpeen mukaan "yhden kuukauden ja parinsadan megan resoluutiolla". Kalenterikuukausi, jolloin muutos tehdään, lasketaan kokonaan uuden kapasiteetin mukaan. Alle 20 €:n lisäveloitukset ja hyvitykset tehdään aina seuraavan vuosilaskun yhteydessä. Muutoksia voidaan tehdä myös etukäteen sovitulla tavalla. En peri kapasiteettimuutoksista toimenpidemaksua.

Levytilassa ovat mukana sähköpostilaatikot. Todellinen käytössä oleva levytila ratkaisee niissäkin: webhotellille voidaan määritellä vähemmän levytilaa kuin mitä postilaatikoiden sallittujen kokojen summa olisi. Jos riittävän monta postilaatikkoa tulee niin täyteen, että webhotellille annettu levytila uhkaa täyttyä, saan hälytyksen ja voin nostaa levytilaa.

Jos haluat että webhotellissa on aina enemmän kuin 100 - 300 MB vapaata kapasiteettia esim. välitettäville tiedostoille, mainitse siitä niin pidän sen.

Webhotellin ja sovellusten hallinnointi

Verkkosovellusten (Wordpress ym.) päivitykset saat meiltä tarvittaessa kohtuuhintaisena palveluna. Jos haluat hallinnoida kotisivutilaa itse tai antaa sen omalle asiantuntijallesi, käytössänne ovat Zonerin loistavat hallinta- ja sovellusmahdollisuudet!

Webhotellin teknisiä ominaisuuksia:

Hinnat

Hintaesimerkkejä

Esimerkki 1: levytila 500 MB, liikennemäärä 1 GB/kk, viisi sähköpostilaatikkoa, seitsemän edelleenohjausta, yksi tietokanta. Hinta 54,81 €/vuosi.

Esimerkki 2: levytila 3,2 GB, suuri liikennemäärä 100 GB/kk, yhtenä kuukautena vuodesta on usein tarvittu 200 GB/kk. Kolme sähköpostilaatikkoa, seitsemän edelleenohjausta, yksi tietokanta. Tällaisesta laskutan kauden alussa 206,11 € sis. ALV 24 %. Jos on tarvittu yhtenä kuukautena 200 GB/kk liikennemäärää, laskutan seuraavan vuosilaskun (206,11 €) yhteydessä menneen kauden 100 GB/1 kk lisäkapasiteetista 8,82 € sis. ALV 24 % .

Esimerkki 3: levytila 30 MB, liikennemäärä 500 MB/kk, yksi sähköpostilaatikko, kuusi edelleenohjausta, ei tietokantaa. Hinta 41,87 €/vuosi. Tämä on pienin mahdollinen webhotelli, ja samalla myös se mitä tarjoan Domainparkiksi.

Tilaa!

Laita viestiä yhteydenottolomakkeella, lähetä sähköpostia tai soita! Kun saan riittävät tiedot niin voin antaa tarjouksen sivujesi siirrosta webhotelliini ja uudesta webhotellisopimuksestasi. Kerro ainakin nykyisten sivujesi (jos on) osoite ja muuta oleelliseksi katsomaasi ja tietenkin se millaisiin asioihin toivot saavasi apua.

Kiitos mutta ei kiitos? Älä mene vielä... Käytä Kumppanilinkkiäni!

Jos tämä konsepti ei ole sinua varten, vaan haluat asioida webhotellisi suoraan Zonerilta, niin ole hyvä ja tee se allaolevasta linkistä! Se ei maksa sinulle mitään, ja minä saan hyötyä siitä kun rekisteröidyt uudeksi Zonerin asiakkaaksi tämän kumppanilinkin kautta! Kiitos jo etukäteen!