Tuotteet ja palvelut

Verkkotunnukset (.fi, .com, .net jne.)

Oma verkkotunnus (domain, domainnimi) viestii luotettavuudesta ja toiminnan vakiintuneisuudesta. HM-lab on Liikenne- ja viestintäviraston hyväksymä verkkotunnusvälittäjä .fi -verkkotunnuksille. Tarvittaessa asioin maailmalta myös muun verkkotunnuksen (.com, .net ym.). Hinta riippuu päätason tunnuksesta ja siitä miten pitkäksi aikaa kerrallaan tunnus uusitaan. Lue lisää muista verkkotunnuksista ja hinnoittelusta... tai myynnissä olevan verkkotunnuksen ostamisesta. Verkkotunnus voidaan liittää HM-lab:in webhotelliin, tai mihin tahansa muuhun osoittamaasi paikkaan.

Lue lisää FI-verkkotunnusvälityksen tuotesivulta ja Tilaa!

Webhotelli (= räätälöity webhotelli palvelulla)

Webhotelli on verkkotunnuksen parina välttämätön palvelu, joka saa verkkotunnuksesi toimimaan. Myyn joustavaa webhotellitilaa arvostetun kotimaisen palvelutoimittajan (Zoner) ylläpitämältä palvelimelta. Levytilan, liikennemäärän, sähköpostilaatikoiden määrän ja tietokantojen määrän asetamme sivustonne arvioidun ja myöhemmin toteutuneen tarpeen mukaan. Et maksa turhasta, eikä sinun tarvitse valita haluamaasi pakettia umpimähkään. Asetuksissa huomioidaan vuoden mittaan joustavasti ja ilman sivukustannuksia sesonkivaihtelut tai kampanjat. Hoidan varmuuskopioinnin ja webhotellitilan ja verkkotunnuksen hallinnoinnin rutiinilla ja ammattimaisesti. Laskutus vuosittain kauden alussa, hinta alkaen n. 42 €/vuosi sis. ALV 24 %.

Lue lisää ja Tilaa!

Olen mukana myös Zonerin kumppanuusohjelmassa. Jos tuntuu siltä että et tarvitse minun apuani vaan haluat asioida suoraan suuremman asiallisen kotimaisen webhotellin kanssa mutta arvostat näillä sivuilla antamiani tietoja ja näkemyksiä, ole hyvä ja rekisteröidy Zonerin asiakkaaksi tämän kumppanilinkin kautta! Kiitos!

WWW-sivujen teko

Toteutan kotisivuja kustannustehokkaasti "pitkästä tavarasta" eli "mahdollisimman matalalla teknologiapinolla" ilman julkaisujärjestelmiä perinteisesti mutta nykyaikaisesti koodaten (mm. mobile-first responsiivisuus ja CSS Grid layout tiedostaen). Perinteiset "staattiset" sivut latautuvat nopeasti, eivät käytä tietoturvapäivitysten asentamista vaativaa sovellusalustaa, eivätkä aiheuta suuria vuosittaisia ylläpitokuluja jos sisältöön ei tule paljon muutoksia. Tarvittaessa käytämme ammattimaista graafikkoa projektin tukena. Jos haluat itse ylläpitää tekemiämme sivuja, se käy SurrealCMS-järjestelmässämme (Surreal v5 tai Surreal v7).

Tilaa!

Kotisivujen teko käynnistyy omien pohdintojesi jälkeen yhteydenotolla. Kerro mitä sivuilta haluat: perustietoja yrityksestä, tuotetietoja, tiedottaa tapahtumasta tai järjestön toiminnasta? Tutkitaan löydämmekö yhteistä säveltä asiaan.

Kotisivujen ylläpito omatoimisesti (SurrealCMS), 75 €/vuosi!

"Staattisten kotisivujen" päivitys on mahdollista omatoimisesti SurrealCMS-järjestelmällämme kiinteään hintaan 75 €/vuosi sis. ALV 24%. Hinta sisältää SurrealCMS-järjestelmän (surrealcms.com) käyttöoikeuden vuodeksi ja enintään n. tunnin verran vuosittaista tukea ja ylläpitotyötä meiltä. Palvelu voidaan ottaa käyttöön joko samassa yhteydessä kun teemme sivut, tai sitten erikseen pienellä työkustannuksella. Sivuihin täytyy lisätä merkinnät, mitkä osat ovat SurrealCMS-järjestelmällä muutettavissa.

(26.8.2021) SurrealCMS-järjestelmiä on käytössämme kaksi, SurrealCMS v5 ja uudempi SurrealCMS v7. Valitse alta kumpaan kirjaudut. Uudet asiakkaat perustamme Surreal v7:aan:

Tilaa!

Jos sinulla on jo toimivat kotisivut, kerro Yhteydenottolomakkeella niiden osoite. Tutkin alustavasti onko niiden ylläpito mahdollista muuttaa Surrealilla hoidettavaksi ja teen tarjouksen asiasta. Hinta ja homman toteuttamiskelpoisuus riippuvat sivumäärästä ja sivujen teknisestä rakenteesta.

Uusien kotisivuprojektien yhteydessä keskustelemme tämän ominaisuuden tarpeen selväksi tarjous- ja tilausvaiheessa.

Omatlinkit.fi, linkkikokoelmasi netissä

Ovatko linkit hukassa? Tai ne ovat tallessa, mutta toisessa koneessa tai laitteessa? Haluat julkaista kokoelmaasi myös muiden käytettäväksi? Tsekkaa Omatlinkit.fi! Vuonna 2007 julkistamamme palvelu on päivitetty PHP7-alustalle vuonna 2019, ja sen kehitys jatkuu hiljalleen! Pienellä vuosimaksulla linkit omaan ja muiden käyttöön!

Tilaaminen

Käytä palvelussa olevaa tilauslomaketta.

Web-ohjelmointia ja ohjelmointia

Joku "pikku juttu" täytyisi toteuttaa olemassa oleville sivuille tai niiden taustalle, tai vaikka kotiautomaatiojärjestelmään? Ota yhteyttä niin keskustellaan. Monenlaiset hommat onnistuvat esim. JavaScriptillä, Javalla, Pythonilla, PHP:llä ja tietokannoilla kunhan hommalla ei ole liian kiire.

Ota yhteyttä ja kerro ideasi!

Ilmainen ALV-laskin

Tarjoamme näillä sivuilla käyttöösi ilmaisen ALV-laskimen. Se on yksikertainen ja harmiton sivu ja Javascript-ohjelma, jolla voit laskea ALV:n osuuden kokonaissummasta tai toisinpäin. Tein sen joskus omaan tarpeeseeni ja käytän sitä edelleen vähän väliä. Ole hyvä!